Moi! Olen Tomi, 26, ja tämä on treeniblogini. Jotkut kuulemma treenaavat peppuaan kesäkuntoon, minä taas lämmittelen mieltäni ensi talvea silmällä pitäen. Tämä blogi ei sisällä kyynisyyttä, halpaa ironiaa tai naljailua.
Tosi kiva on kiva, tosissaan.

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Beastie Boys - Fight For Your Right - Revisited



Minä ihastuin Beastie Boysiin joskus vuoden 1997 tienoilla, kun trio julkaisia Hello Nasty -levynsä. Noina vuosina katsoin aktiivisesti MTV:tä tai oikeastaan MTV2:sta, joka soitti vähän vaihtoehtoisempaa musiikkia, esimerkiksi Deftonesia ja Nirvanaa ja sen sellaista.

Siellä varmaan törmäsin Beastie Boyseihinkin. (Englanninkielisten sanojen taivuttaminen suomessa on aina hankalaa.) Edellä mainitulta levyltä on nimittäin julkaistu kaksi oivaa singleä, joita varten on tehty todella hienot ja erikoiset musiikkivideot.

Molemmat voi luonnollisesti katsoa Youtubessa: Intergalactic & Body Movin'. Ymmärsin vasta vuosia myöhemmin, että jälkimmäinen on parodia tai pastissi erinomaisesta Diabolik-elokuvasta. Leffa tunnetaan suomessa nimellä Mies mustassa Jaguarissa, joka on huikea nimi elokuvalle.

Joka tapauksessa, Beastie Boys on julkaisemassa uutta levyä toukokuussa. Levyn nimi on Hot Sauce Committee Part Two (ensimmäistä osaa ei ole vielä julkaistu) ja sitä promotakseen bändi julkaisi yllä olevan videon.

Ja se on enemmän kuin tosi kiva.

P.S. Tuossa oikealla on noiden twitter-päivitysten alla tuollainen Tuoreimmat linkit -otsikko, jonka alle lykkään mielenkiintoisia sivuja, jotka tulevat vastaan. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa vähän avata sitä, miksi olen linkit tallettanut, mutta vielä en ole tähän asti ehtinyt. Joku päivä, varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...